onsdag 9 mars 2011

Bloggträff på mässan

Nu är äntligen detaljerna klara för hur det blir med bloggträffen på Rum & Trädgård i Kista.

Dels kommer utställaren i Antik och Kuriosamontern, (Country Hill, Sjöboden Antik & Kuriosa och Callian, Antikt & Brocante) att anordna en bloggträff klockan 14.00 på lördagen.

Mässarrangörerna har ordnat så att det finns namnskyltar att hämta ut i vårt Servicecenter där du kan fylla i ditt namn och bloggens namn. För den som skulle vilja blogga direkt från mässan så kan man när man hämtar ut sin bloggsskylt samtidigt hämta ut användarnamn och lösenord till det trådlösa nätverket, givetvis helt kostnadsfritt. Det är bara att säga att man är bloggare så får man detta av personalen.

På mässan kommer det att finnas två caféer varav det ena är döpt till vårat Bloggcafé där det ska vara bra uppkoppling till det trådlösa nätverket och därifrån kan de som vill blogga direkt. Där får vi möjlighet att träffa varandra för lite mer spontana bloggträffar.

Nu ska jag dessvärre inte dit på lördag så något träff i Kuriosa montern blir det inte, men jag ska nog ta en och annan fika i bloggcaféet.


7 kommentarer:

84 kvm mitt i stan sa...

Vad roligt för de som kan. Vi sitter med näsan riktad mot solen i en skidbacke denna helg..... inte fel det heller. Ha det så gott på mässan! Marie

Marie//Tekla Maräng sa...

När skall du åka till mässan?
Kramar:)

Marie//Tekla Maräng sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Trädgårdsflow/Garden Flow sa...

Nämen vad synd då... Hade varit roligt att ses!! Jag ska dit på lördag. Hoppas på att få träffa många och bli rejält vårinspirerad!!!

Kram
Charlotte

Berit sa...

vad kul för er som ska dit:) blir det någon bloggträff i Älvsjö?? för på den mässan ska jag.
Ha en underbar dag!!

Annika Christensen sa...

Hoppas att ni får det trevligt och träffar många bloggisar.
Ha det gott
Annika

Njut i din trädgård sa...

Jag åker imorgon vid 10

Dina kommentarer gör mig glad!

Dina kommentarer gör mig glad!