söndag 21 juni 2009

Som jag har njutitVåren kom äntligen och med den alla sysslor! Som jag har njutit! Det fanns inte plats för datorn och bloggen så jag tog en rejäl bloggpaus.

Min kamera har protesterat länge, men i onsdags gjorde jag slag i saken och köpte mig en ny. Jag insåg att jag tyckte att det var riktigt roligt att fota då jag började blogga, men nu med en digital systemkamera är det så oerhört mycket lättare! Snart, om bara en vecka börjar min semester. Jag ser fram emot att lära mig mer om min kamera och att fota i sommar.

Ikväll gick jag runt i min trädgård och fotade. Jag njuter!

6 kommentarer:

♥Min Eden♥ sa...

Hej hej...
Jag går nästan varje morgon runt i trädgården med min kamera. Det är så otroligt rogivande att ströva omkring när allt o alla runt en sover ännu...o allting doftar sååå gott:)
Ha det gött o fortsätt njut!

gittan sa...

Ibland tänker jag att det kan inte finnas något att fotografera där ute idag (igen) men så upptäcker man en ny liten blomma eller att ljuset faller så vackert på en viss växt... Ny kamera, nya möjligheter och massor att lära =) Här har du en till som njuter i fulla drag av allt som händer runt omkring oss / gittan

HelenJ sa...

Jag skaffade också en systemkamera för någon vecka sen - och har fotat hundratals bilder varje dag sen dess. Det finns ju oändligt många motiv därute. Grannarna måtte tro jag är fullkomligt tokig =). Än så länge kör jag allting på auto, men snart hoppas jag kunna lära mig mer om fotograferandets finesser.
Trevligt att du är tillbaka i bloggvärlden!
/Helen

Mimmi sa...

Visst är det härligt ute nu:)
jag bara njuter för fullt:)
va roligt att du har köpt en kamera.. vad blev det för sort ?
man är ju lite nyfiken:)
jag köpte en ny mobil igår och håll på att gå bet på alla de olika inställningar som fanns .. men till slut har jag nu lärt mig ...hälften... av dom i alla fall:)
nu skall jag på en promenad
ha det så gott
kram

Bea sa...

Hej, där är du! Undrat lite grann vart du tog vägen ;)
Trevligt att du är på banan igen och dessutom med ny kamera och ny inspiration. Bra med blogg paus emellanåt.
Ljuva blomsterbilder.
Kram / Beaaingsts

Ankan sa...

Hej!

Härligt att ha dig tillbaka. Tack för alla underbara bilder från din oas.

Ha det gott!

Kram ANKAN

Dina kommentarer gör mig glad!

Dina kommentarer gör mig glad!