fredag 15 juni 2012

Små steg räknas också!


Det har skett lite förändringar här i min nya trädgård. Jag tar små steg...
Varför, jo jag har hela bilden framför mig, men jag gör bara en tiondel åt gången. Det blir långt ifrån färdigt, men ser ändå färdigt ut.

Känns lugnare, jag får mer tid att njuta och har inga måsten runt hörnet. 

Så funkar jag. Så när jag köpte träden var jag bra sugen på att köpa prydnadsgräs. Men jag insåg mina begränsningar och följde mitt eget råd; Köp det du orkar och hinner plantera dem närmaste dagarna. Tre träd räckte gott. 

Så fick jag tillfälle att köpa tre plantor prydnadsgräs på ICA. Helt galet! I stor kruka reades dem från 99 kr/st till 39 kr/st så jag slog till. 

Japansk starr, 'Ice Dance' har fått flytta in. Varför då detta gräs?


Jo det här gräset blir inte så högt så det ska få klä in buxbomskloten som stått i kruka och känt sig elakt behandlade ett tag. Ett buxbomsklot och gräsen är i jorden, men som sagt det är bara en tiondel av hela rabatten nedanför frukostverandan och bredvid entrén. Ice Dance skickar snabbt ut utlöpare så tanken är att marken ska täckas av detta vitbrokiga, enligt mitt tycke, vackra gräs. 

3 kommentarer:

IET sa...

Tror man blir både lugnare och gladare genom att skynda långsamt. Det är i de lugna perioderna hjärnan arbetar effektivast. :-)

/iet

♥ Hannele på Hisingen sa...

jag hade massor av sticklingar så där 5 cm, så det har tagit sin tid :)

Noelle @ small sheds sa...

Wow! Nice page indeed. I am glad that you shared this page.

Dina kommentarer gör mig glad!

Dina kommentarer gör mig glad!