lördag 10 april 2010

Trädgårdsmässa 2010 - Nordiska trädgårdar


Min investering på denna mässa. Potatis! Jag brukar välja ut en sak och denna gång hade jag ställt in siktet på sättpotatis. När jag hade gått runt på hela mässområdet gick jag tillbaka till Larsvikens monter och valde ut två sorter. Jag valde Maris Peer och Mandelpotatis. Varför? Maris Peer eftersom den blivit utvald till årets sort - det vill jag ju prova. Mandelpotatis för att jag tycker att det är så himla gott!Larsviken hade också gjort en mycket fin idéutställning vid östra entrén.

6 kommentarer:

Växthusmadam sa...

Åh vad det låter rejält och förnuftigt! Själv tappade jag kontrollen helt, gå in på min blogg så får du se!!!!!!
Ha det bra från Växthusmadam

Gela sa...

Vad bra med potatis nu fick jag även lära mig vilken sort som är årets sort.Tack. Kanske jag skulle försöka mig på mandelpotatis själv. Vi får se. Ha en fin kväll/Gela

Lotta 8`) sa...

Kul med potatisinköp! Mina potatisar hittade jag på Blomsterlandet och sort? Tja... något på M, en tidig sort i alla fall (etikett borta). Nu ligger de och gror i tvättstugan så nu brådskar det med att få till pallkragen där de skall växa :)

Galtholmen sa...

Åh, potatis som är så gott! När vi var på Matmässan i Göteborg tidigare i vår, så smakade vi på Amandine - en mandelpotatis. Den var gudomlig. Dem hade klyftat den, lindat någon typ av parmesanskinka runt, och så lite ost över. Sedan in o rostas i ugnen... måste jag tillägga att det var gudomligt.
Vi köpte en extra påse, o den ligger o förgror i svalen nu. Snart är det dags. KUL!!!
Kram/

Ulrika

Merja sa...

Tack för alla härliga och inspirerande bilder från en som missade allt!

Anja sa...

Tack för tipset! Jag skall hitta "årets potatis" jag också!/Anja

Dina kommentarer gör mig glad!

Dina kommentarer gör mig glad!