lördag 1 maj 2010

När våren är här på riktigt...


... då far jag på skidsemester. Tussilagon har i och för sig även hittat till fjällen och vi har fått leta efter backar med snö. Vi har åkt i ösregn, och fuktig dimma men vi är mycket nöjda med att vi faktiskt har åkt skidor.

Nu lämnar jag Åre efter flera härliga skiddagar för att åter njuta i min trädgård.

Vad har ni haft för er den här veckan?

5 kommentarer:

Åsa sa...

Hej!

Låter härligt med skidresa i Åre.

Här har det inte hänt så mycket i veckan, mer än det vanliga arbetet. Nu har det regnat några dagar på den redan så blöta marken, men jag hoppas på uppehåll i morgon så man kan fixa lite i trädgården i alla fall.
Många kramar från mig.
Åsa

Annika Christensen sa...

Välkommen hem..
Jag har varit i trädgården nästan varje dag denna veckan. Jobbat en del för här är det bråda dagar kan jag säga.
Ha det gott
Skall bli kul och se vad som har hänt i din trädågrd..
Annika

Charlotte sa...

Aha...varit i Åre....Kul! Vi avslutade skidsäsongen i påskas. Har hus i fjällen (Vemdalen/Björnrike) där vi spenderar så mycket ledig tid som möjligt under vinterhalvåret.

I veckan har det varit mycket jobb, men fina vårdagar har dragit mig ut i trädgården (och lämnat mig med kvällsjobb istället)...... Har börjat med att städa upp och väcka rabatterna till liv, men far mest omkring som en yr höna och piffar lite här och där....:-)

Ha' det bra!
/Charlotte

Hanneles paradis på Hisingen sa...

Låter lite tokigt, här har vi seglat och vindsurfat :)

Alen Trädgård sa...

Tur att smaken är olika:=) Skulle själv aldrig åka TILL snö på våren och speciellt inte efter denna vinter vi haft. Men det låter ju trevligt att ni haft det bra:) Vi har grejat i trädgården och hjälpt vår dotter med huset.Ha det gott/Monne

Dina kommentarer gör mig glad!

Dina kommentarer gör mig glad!