tisdag 28 december 2010

Red dot design


Red dot design 2010

jag letar efter trädgårdsrelaterade produkter och fann;Den här ska tydligen vara självaste Mary Poppins i trädgården. Själv har jag inte en susning. Någon som har en sådan här?

7 kommentarer:

Hanneles paradis på Hisingen sa...

tja, vi hänger upp lite på altanen, fast inte nu..

Anja sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Anja sa...

Hej, hej!
Vet inte om jag förstår hur du menar med "Mary Poppins" ang- torkvindan. Är den där speciell på något vis? Hänger sig tvätten som ett paraply i den?
Själv tillhör jag "esteter" som inte gillar torkvindan i trädgården (jag skojar ang att vara estet - i stället är det så att min trädgård är så liten att en torkvinda ser oproportionell ut där och därför har jag linor på altanen vilka är lätta att gömma när de inte används).
Torkvindan är naturligtvis väldigt effektiv torkställe när det inte regnar (dessutom är det väldigt många som tycker att det ser fint ut med tvätt på tork) och man kan ju höja dess prydnadsvärde genom att bara hänga vackra spetsgardiner, underkjolar och annat vackert i den - typ;)))))!!! (Är jag rolig nu;)?)/Anja

Gunilla sa...

Jag har ingen torkvinda, har utdragbara klädlinor som jag hänger på.

Önskar dig en fin fortsättning på det gamla året.

kram/Gunilla

Njut i din trädgård sa...

Tänk om den sjunger en liten sång och sedan knäpper det till och så är alla kläder som låg i tvättmaskinen plötsligt snyggt hängda på torkvindan!

:)

det är väl så Mary Poppins gör så om Red dot nu kallar den för just Mary Poppins så får man väl ganska höga förväntningar, inte sant?!

Glädjekällan sa...

Bara namnet Hälsingestintan borgar för mycket :-)
Gott Nytt År
Birgitta

Malin sa...

God Fortsättning börjar jag med...
men sen vet jag inte...
Yxa är bra att ha...ibland...inte så ofta men det händer...Men en torkvinda har jag aldrig saknat...hm...märkliga saker du fått napp på...
Hoppas att allt är/varit väl med dig o att julen varit God!

Gott Nytt år från Malin

Dina kommentarer gör mig glad!

Dina kommentarer gör mig glad!