fredag 5 december 2008

Fredagsfärger - gult och svartSå var det fredag igen! Missade tyvärr förra veckan när jag åkte till Köpenhamn, men nu är jag tillbaka och vill absolut inte missa detta. Fredagens färger är gult och svart, och det är precis dem färger jag har utanför ytterdörren. Min bild blir en gult lysande buske i mörkret.


När jag fotade den tog jag även en bild på gatulyktan utanför min tomt, herregud vad svart det är ute...tack för lamporna... Just nu trivs jag bäst i soffan, känns lite kusligt ute i mörkret. Nu ska jag bläddra bland alla trevliga inlägg på Fredagsfärger. Trevlig helg!

5 kommentarer:

Jah Hollis sa...

Men det blev ju fina gul-svarta bilder där ute i mörkret. Hade du retuscherat bort lyktstolpen på den andra hade det nästan blivit ett UFO. :-)

Kaffebönan sa...

Skiner så fint i svart och gult:-)
Så fina dina pojkar är på trappan.. gillr det fotot mycket..
ha de fint o tack för titten hos mig:-) Ser du har den kommentarsrutan där jag inte kan få in min adress till min fotoblogg.. det där går att ändra:-) Jag skriver den här, för den som kommer in går till min skrivarblogg, Kafferasten:-) Men du är så välkommen in dit oxså så klart/Pialotta
http://caffepaus.blogg.se

SysterLilli sa...

Härliga njutningsfulla bilder båda två. :)
Gillar ditt motto!

Mariaberg sa...

Det ser nästan ut som svanar i trädet! MB

vi-fem sa...

Tack för kommentaren hos mig.
Kvällsbilder och lampor tycker jag blir häftiga bilder, tror jag ska ge mig ut och fota några nån kväll.
Fina trappbilder vill jag också säga.
Ha en bra dag.
/aw :)

Dina kommentarer gör mig glad!

Dina kommentarer gör mig glad!