torsdag 8 januari 2009

en ny dag - en vardag

Familjen har varit samlad i hela 19 dagar i sträck. Det har varit jätte härligt!

Idag vaknade jag av klockradion 7.30. Maken var redan på jobbet. Uuugh, ovant. Barnen har haft en fin vana att komma in till oss vid 9-tiden varje morgon så det kändes lite ovant.

Gick in till barnen, A skruvade på sig, D visade inte ett tecken på att vakna.

Så efter lite morgonbestyr satte sig barnen på snowracern och jag och Lady drog dem till dagis. Dem tjoade och skrattade hela vägen - helt underbart hur barn roar sig och lever i nuet. Först tänkte jag - aj aj jag hinner nog inte till samlingen - men sedan slog jag bort dem tankarna och tjoade jag med.

Väl hemma igen, gjorde jag eld i brasan och bryggde efterlängtat kaffe. Nu håller jag på med bokföring i köket. En bra dag, vitt och kallt därute, varmt och mysigt härinne.

4 kommentarer:

Veronica sa...

Alla dagar tilsammans är så mysiga. Man får tid till varandra :) Sen saknar man det hur mycket som helst när den vanliga vardagen drar igång igen.
Men det låter härligt med kaffe och brasa :)

Kram

Mariaberg sa...

kul att jag kunde få dig att le, med bantningstips... Ipod - lyssna på talböcker, radioprogram. jag har kört Odla med p1 och Harry Potter.

Jo, det var lite svårt att få upp barnen efter lovet. MB

Marina sa...

Scrapping är när man gör något fint med sina foto och använder sig av papper och lite annat plock. En sån sida som jag gjort, scrappat, kallas LO (layout). Man kan göra sidor på lite av varje och sen sätta in i ett album med fickor i den storleken (30 cm*30 cm ca. ) eller gör man ett helt album om sin trädgård tex. Det var så jag började. Tänkte göra ett album om min trädgård. Jag halkade lätt in på att göra sidor om annat också, barnen tex. Att göra fina kort, tex julkort eller födelsedagskort, kallas mer för kortmakeri men man använder sig av samma typ av material. Det finns många sidor på nätet som säljer material tex. scrapaddicted, papp & scrap, pysselmyran, magdas, scrapnet......
I-pod har jag ingen men vi har precis skaffat platt-tv så det tar sig i teknikvärlden. Kram!

Njut i din trädgård sa...

Veronica - så är det verkligen - samtidigt som det är lite skönt att komma tillbaka i gamla gängor...
MB - bra tips, precis samtidigt fick jag instruktioner hur jag laddar ner P1 program från (Rosengeranium) så det ska jag nog pyssla med lite ikväll!
Marina - ska till min pappas ställe på Blidö i Stockholms skärgård i helgen så jag vet i a f vad jag ska göra!!! Tack för hjälpen!

Dina kommentarer gör mig glad!

Dina kommentarer gör mig glad!