onsdag 21 januari 2009

En vinterdag att njuta av


Igår förträngde jag dagen i snöblandat regn och drömde mig bort till min drömträdgård. Idag har allt frysit till is, luften är frisk och det är ljust! Härligt!

Jag tog med mig kameran och hunden och strosade lite i min trädgård. Kameran måste jag snart byta ut, för tyvärr blev det inte många användbara bilder. Men som hortensia-tok lägger jag in några bilder på mina kära Annabelle. Kuyshun och Grandifloran är också helt underbara just nu, men batterierna tog slut i kameran. :)Just nu glider grannbarnen omkring på en ganska stor isfläck på min tomt. Ser gulligt ut när dem leker, barn har verkligen en förmåga att fånga nuet.
Mindre gulligt är att jag blev påminnd om vårat trasiga staket...

7 kommentarer:

Vero sa...

Tack så jättemycket för länken till min sida. gulligt av dig!

Merja sa...

Hortensian är ju så fin jämt! I alla sina stadier, först knopparna, sen dom enstaka blommorna som slår ut och till sist här hela klasen är full i blom....men inte slutar det där! Nä då! de olika skiftningarna i blomman är också fina på hösten och vintern. Även frostiga klasar är vackert. Så fint så!!

Veronica sa...

Hortensian är en blomma som jag upptäckt här i Toscana. Eller är det en blomma? Hur som helst är dom helt underbart vackra och jag visste inte att de fanns i Sverige. De klarar sig bra i kylan?

Jag tror nog att du har en riktigt fin trädgård :)
Kram

Marina sa...

Hortensior är fina, faktiskt hela året tror jag. Jag köpte mig en till i höstas som jag hoppas få glädje av till sommaren och framåt. Kram!

Evelina sa...

vackra bilder =)

Hem och Lycka sa...

Visst är det vackert i trädgården även nu när det är kallt! Hortensia är en jättfin blomma.

kram

Veronica sa...

Hejsan!

Jag har något till dig som ligger och väntar hos mig. Den förtjänar du tycker jag!

Ha det så bra i dag!

Kramar

Dina kommentarer gör mig glad!

Dina kommentarer gör mig glad!