lördag 31 januari 2009

Fotoutmaning


Ja Veronica, jag antar väl utmaningen. Men feg som jag är så blurrar jag bort mig själv...

Utmaningen går ut på att välja mapp nr 6 och foto nr 6 i mina bilder och sedan ska man utmana 6 andra. Denna bild har min man tagit från våran tomt för ett år sedan. Den här sidan rev vi fullständig för två år sedan och byggde en parkeringsplats i anslutning med husets entré.

Ängen i bakgrunden är ett riktigt "rådjurshak" så tack vare att vår tomt ligger på en höjd och att vi har staket har vi inte rådjur på HELA tomten.. Förra året fick jag njuta av några tulpaner, men dem flesta tuggas upp direkt. Men det gör verkligen ingenting. Flera gånger i veckan får vi njuta av dessa fantastiskt vackra djur med sina söta vita plufsiga rumpor. Senast i förrgår kväll när jag och Lady var ute på en kvällspromenad strosade tre tuffingar bredvid oss med bara 5 meters avstånd. Lady strosade inte det minsta, hon gick på bakbenen men hon skällde inte, tack o lov.
Jag sänder vidare utmaningen till
Nu måste jag stoppa in semlorna i ugnen...

6 kommentarer:

Britt sa...

Jag är glad att rådjuren ej har hittat in på min tomt. De är fina på avstånd men ej i trädgården.//Britt

MammaRussin sa...

hallå..:)
lillan har fortfarande inte somnat.. :( stackarn hon är såååå trött men ska inte sova.. jaja.. nån gång bör hon väl somna hon med.. ;)

klart jag antar den utmaingen, har gjort den för länge sedan men gör den gärna igen.. till 98 % är det väl nått kort på lillan..;) hihi..

jo du.. spela pajas får man göra till och från.. teensen håller på att gå under jorden om de är med. hiih..

ja just.. rösta gärna på min blogg hos lattepappan.. där har jag blitt nominerad och är med och tävlar om Sveriges bästa mamma/pappa blogg...:)
http://lattepappan.se/wp/?p=93#respond

det går att rösta varrje dag till den 10 feb... tjihooo..;)

ha det gott...

HelenJ sa...

Jag har redan gjort fjärde i fjärde - nu är det dags för sjätte i sjätte... Jag hänger på! Kommer inlägg imorgon. Lustigt nog har just den bilden samband med inlägget jag gjorde idag - som det kan bli....
Ha en fortsatt skön helg!
/Helen

Hem och Lycka sa...

Skoj utmaning! Åå semlor som är så vansinnigt gott..

kram

Vero sa...

Några rådjur vill jag inte heller ha i min trädgård. Men just nu är det ingen trädgård att tala om heller, men så snart den invändiga renoveringen är klar så skall vi börja med tomten, och det ska bli så underbart, det blir damm och hela rubbet. Tur att även maken är intresserad.
Jag har antagit din utmaning, har dock inte utmanat andra... Ska göra det.

Bella sa...

Kan ju inte låta bli att kika in... när jag såg att du varit hos mig...blev såklart sittande och har läst inlägg efter inlägg...såg att du hittat krukor i tyg...jag och min syrra började sy sådana för ca 3 år sedan...fick med dem som nyhet i tidningen Rosie...när vi ställde ut på Lisebergs Trädgårdsdagar...förra året...hade Ikea med sig en hel kollektion av krukor i tyg/plast...blev trött på mig själv som inte lanserat dem året innan...men..men...vi använder oss av vaxduk och ett impregnerat tyg som tål vatten...vi har olika storlekar för att tex kunna ställa tvål och schampo i...kul var det i alla fall att se de du hittat...
Jag utbildade mig -87-90 till civilekonom men driver idag mitt eget företag...tillverkar olika möbler för trädgården...så det skall bli spännande att följa din blogg eftersom du också är trädgårdsintresserade och dessutom proffs!
Önskar dig en härlig vecka!
Bella

Dina kommentarer gör mig glad!

Dina kommentarer gör mig glad!