måndag 2 februari 2009

Fotoutmaning - månadens bild - Januari


Var hos Lotta och läste om månades bild. For genast över till Camilla och följer nu instruktionerna:


Välj en vy och ta ett foto i månaden på samma vy. För mig blev det självklart vilken vy och eftersom jag fotar denna varje gång jag tar en repa i min trädgård blir det mycket fotande. Jag undrar egentligen vad mina grannar tror om mig?


Detta är min januaribild som jag tar från min tomt. Denna dag, onsdagen den 21 januari var det härlig kallt och frostigt ute och solen sken.

8 kommentarer:

gittan sa...

hihi, grannarna... ja de undrar nog vad sjutton man håller på med! Men det bjuder jag gärna dem på =P Det är så otroligt skoj att fota i trädgården - grannarna har bara inte insett det än "skrattar" Detta tema tyckte jag verkade skoj. Får ta en titt bland mina foton och se om lämplig vy finns. (kameran är på lagning)

Veronica sa...

Vilken kul grej! Ska bli spännande att se hur landskapet förändrar sig med månaderna som går! Såg din sjätte bild, den var ju helt ok! Även fast du tog bort dig själv, hihi!

Kramar

HelenJ sa...

Haha, grannarna har nog börjat vänja sig. Men jag bor utmed en ganska trafikerad väg och nog glor bilisterna lite konstigt på mig där jag vandrar rundor i min trädgård med kameran i högsta hugg. Nåja, snart har väl häcken växt upp. Jag tycker det här temat är spännande - att få följa en plats under ett helt år och se hur den förändras. Och inte bara en - vi är ju många som är med!
/Helen

Lotta 8`) sa...

Hallå där :) Vilken härlig vy du har hemma hos dig! Kan tro att den är perfekt att följa månadsvis, ett lagom krävande tema :) Ha en bra dag 8`=

Njut i din trädgård sa...

Gittan - *ler* särskilt när man ligger där framför en ros, ja då brukar en del stanna upp. :)
Veronica - ja lite fegt, men vem vet, jag kanske vågar träda fram i cyber jag också någon dag...
Helen - ja visst är det ett kul tema!

Njut i din trädgård sa...

Lotta - jo man får inte va dum :) jag hoppas att jag ska få me ett rådjur på någon av bilderna under året. MEN då måste jag investera i en ny kamera (en pryl som jag inte vet nåt om - än)

Photos by Storm sa...

Ska bli kul att se vad som händer i din trädgård. Och det där med grannarna känner jag igen/Lis

Mary-Laure sa...

The light in this pic is just SO beautiful, so soft and full of promise. I love it.

Dina kommentarer gör mig glad!

Dina kommentarer gör mig glad!